Op zoek naar een baby armbandje?

Heb je nou een kindje gekregen en wordt ze bijna 1 jaar oud? dan wil je natuurlijk een leuk cadeautje geven. Meestal wanneer je gaat kijken voor een cadeautje voor een kind kom je uit op speelgoed of misschien een toevoeging aan de kledingkast zoals een broek, rokje of bij kleine kindjes rompertjes. Wanneer je een keer uniek wilt zijn en iets anders wilt geven kan het geven van een baby armbandje een goed alternatief zijn. Wanneer je bij ons een armbandje besteld vragen we om de maten van de opgemeten pols door te geven, de armbanden worden handgemaakt en ze hebben een levertijd van 1 week.

Hoe worden de armbanden gemaakt. 

Een baby armbandje van le petit miracle wordt op bestelling gemaakt en daarbij ook gelijk met de hand gemaakt. De keus uit onze armbandjes is erg groot en je hebt verschillende mogelijkheden wat kleur betreft maar ook wat kralen betreft. De armbandjes hebben een stalen draad zodat het breken gewoon niet mogelijk is. Ook wanneer je het armbandje bestel doen we er een extra verlengketting bij. We doen deze verlengketting erbij zodat je nog veel langer plezier kan hebben van het armbandje. Bij het uitkiezen van een armbandje heb je verschillende mogelijkheden en zul je zien dat er erg gevarieerd wordt wat de kralen betreft. Sommige armbandjes zijn erg simpel maar daarentegen heb je ook armbandjes die iets uitbundiger zijn en bijvoorbeeld een grotere kraal in het midden hebben. De armbandjes zijn over het algemeen meisjes gericht maar er zitten zeker stoerdere ontwerpen tussen die je ook aan de jongeman kan geven. 

Waarom een armbandje.

Wanneer je gaat kijken voor een baby armbandje ga je dus kijken voor een sieraad, en net zoals bij jezelf kan dat net even het detail zijn wat je hele outfit afmaakt. Het kopen van een sieraad kan soms lastig zijn wanneer je het koopt als cadeautje aangezien je natuurlijk niet weet of de persoon het mooi vind of niet. Bij het kopen van een armbandje voor een baby`tje zou dit niet snel voorkomen omdat hij of zij hier nog niet echt snel mening over zal geven en alles wel mooi vind. Verder wanneer je een armbandje geeft zal hij of zij dit elke dag dragen en kan je er jarenlang van genieten. Wil je nou zelf even kijken voor zo’n armbandje bekijk dan even de website van le petit miracle hier vind je zeker wat je zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *